Seks u autobusu xxx nasedanje

Seks u autobusu sa kamenjarkom

Jednog dana, putovala sam do drugarice gradskim busom. Posto je bilo leto, nosila sam kratku haljinicu, bila je prevelika guzva i morala sam stajati. Bilo je krcato i osecala sam kako se neko stalno nabija na moju zadnjicu. Zanemarila sam to posto je bilo krcato i stvarno nije bilo mesta. Nakon nekoliko minuta sam osetila nesto tvrdo oko moje zadnjice. Osecala sam ga kako je vrelo prislonjen uz moju guzu. Pomerio ga je lagano kretala ka mojoj guzi. Kada je bio medju mojim guzovima cini mi se da mu je vrh bio cak do mojih ledja. A onda se poceo pomerati, gore dole, trljajuci svoj nadignuti kurac unutrasnjost moje guze. Palilo me je.

Volim da se naslonim guzu na tvrdi kurac

Seks u autobusu sa napaljenom klinkom

 

Osecala sam preko moje haljinice kako preko njegovog sorca se trlja oko moje guze. Njegovim ogromnim kurcem je trljao moju vec skroz vlaznu ribicu. Izvlacio ga je do moje guze, pa opet napred sve jace nadrazujuci me. Pogledala sam okolo i nisam mogla verovati da niko nije gledao u nas. Krenuo je sve jace da mi ga nabija. Onda sam osetila nesto drugacije. Shvatila sam da ne osecam vise napetost njegovog zategnutog sorca. I tada njegov kurac  je preko tkanine haljine i mojih gacica trazio prolaz u moju vlaznu pickicu. Osetila sam kozu njegovog kurca na kozi mojih butina. Krenuo je navise, podizuci mi haljinicu. Kada je podigao haljinicu, osetila sam kako mu glavic probija u mene, polako mi je nabijao njegovu veliku kurcinu u moju vlaznu pickicu.

Jebanje u autobusu

Bojala sam se disati, da me neko ne bi primetio, a tako bih rado zastenjela od zadovoljstva. Nabijao mi ga je do kraja. Osetila sam da se trese i da ce uskoro svrsiti. Svrsio je u mene. Osetila sam kako njegova sperma polako curi niz moje butine. Kada je dosla stanica na kojoj sam trebala izaci, okrenula sam se da vidim koji je to momak bio, ali njega vise nije bilo.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *