Mama i pušenje kurca

Seks sa maminim deckom mama koja puši kurac

Moje ime je Dijana, imam 26 godina. Nazalost i dalje zivim sa majkom jer posao ne mogu naci. Nisam imala decka vec 2 godine, ali sam se zaljubila u jednog koji ima 37 godina. Nazalost tu je postojao jedan problem, to je bio decko moje mame koji je ziveo sa nama. Iako je bio mamin momak, mnogo me je palio. Ni mama, ni on nisu to primecivali. Jedne veceri, svi zajedno smo vecerali, ja sam obukla mini suknjicu i majicu sa sirokim dekolteom, pa su mi se grudi skroz ocrtavale. Kada smo zavrsili veceru, sexy majka je rekla da joj nije bas najbolje i da ce otici da spava. Ostali smo on i ja. Krenula sam da ocistim sto i namerno sam bacila na pod hleb koji je bio u kesi. Kada sam se sagnula, mini suknja se podigla i on je ostao da bulji u moju picku, posto nisam imala gacice.

Mama i pusenje kurca od njene ćerke

Okrenula sam se da vidim sta ce on reci, a on je zanemeo. Krenula sam da ga poljubim, a on se nije bunio. Posle nekoliko trenutaka sam primetila njegovu vec nadignutu kurcinu koja se ocrtavala kroz pantalone.

Ćerka pusi kurac tatiOdvela sam ga u sobu, zapalila mirisljavu svecu i krenula da mu skidam pantalone. On je i dalje bio u cudu. Krenula sam da mu ga pusim, a on se tada malo okurazio i krenuo da me jebe u usta. To mi je jako prijalo, a ni on se nije zalio. Nakon toga me je uzeo i bacio na krevet i krenuo da mi lize moju tada vec vlaznu pickicu. Lizao je, a ja nisam mogla izdrzati. Jedva sam se suzdrzala da ne svrsim. Nakon toga me je uzeo i nabio mi ga u moju vrelu pickicu. Bio je vec spreman da svrsi, a ja sam mu rekla da svrsi po celoj meni, sto je i ucinio. Trebalo mi je 15 minuta da se skroz ocistim. Majka ne zna za ovaj nas seks i najverovatnije nikada nece ni saznati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *