Sex sa taticom

Jebi me tatice pornic

Našli smo se u mom gradu, inače to ne radim ali zbog njega sam odlučila napraviti iznimku..ipak je bio spreman prevaliti toliki put samo da bi vidio kako mi pička izgleda uživo..
Nalazimo se kod velikog trgovačkog centra i odmah smo se prepoznali.. za ovu prigodu sam se poprilično dobro sredila pa nisam ni mislila da me neće primjetiti među hrpom ljudi. Dosta je stariji od mene, 25 godina, iako izgled govori totalno drugačiju priču. Morala sam kupiti par stvari pa smo zajedno prošetali po centru. Ljudi su vjerovatno mislili da sam mu kćer, pa zamislite šok na njihovim facama dok me na blagajni suptilno miluje po guzici.. Sve me to još više palilo.

Sjeli smo u auto i krenuli prema hotelu. Rukom mi je lagano milovao koljeno i ispitivao me o mojim prijašnjim iskustvima sa starijim muškarcima. Lagala sam naravno i rekla da nisam baš iskusna što se svega toga tiče..znala sam da govorim dobre stvari jer što nevinije izgledaš to bolje prođeš..Ušli smo u sobu, sjeli jedno kraj drugoga i počeli se ljubiti kao dvoje napaljenih srednjoškolaca.Lagano je zavukao ruku ispod moje suknje i pipao ono što ga čeka.

Otac jebe cerku sex
”Mala, isplatilo se doći”
Taj njegov duboki glas rezultirao je mojim impulsivnim skidanjem odjeće. Sjela sam mu u krilo.
”Super si građena, kao violina…”
Legla sam na krevet i pokreti mog tijela su govorili sve što je on želio čuti..Začudila sam se koliko mi je prijalo. Tri puta me doveo do vrhunca, a ni ja mu nisam ostala dužna. Dok ga je nabijao dublje u mene šapnuo mi je nešto što je ušlo u top 5 stvari koje želim čuti za vrijeme sexa.
”mogu ti tata biti”
Svaki milimetar mog tijela se opustio u tom trenutku..mogao je samnom što god je htio, nije bilo granice. Znala sam da je primjetio kako mu se topim pod prstima.
Nakon daddy igrica naručili smo jelo,gledali tv i bezbrižno čavrljali.. sve dok mu nije mobitel zazvonio. Žena se već polako brinula, obavio je cijeli razgovor predamnom, spominjao djecu.. Poprilično je inteligentan pa se i iz ovoga izvukao jednostavno.. ona me začudila sa kakvom je lakoćom povjerovala u očitu laž..valjda to tako ide kada nekoga voliš. Polako sam se spremala za odlazak i pozvala taxi.. polugol je ležao na krevetu i rekao : ”dodaj mi novčanik molim te”
Izvadio je pozamašan iznos..najveći koji sam do tada dobila..
”moram te nagraditi malo, da ne pobjegneš nekome drugome, vidit ćemo se opet uskoro”
Poljubila sam ga i otišla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *