Seks u diskoteci

Seks u diskoteci sa tinejdzerkom

Moje ime je Dragana i imam 19 godina. Svi me tretiraju da sam kurva, a ustvari ja sam zavisnik od seksa i volim starije i dominantije muskarce. Cesto izlazim sa njima i imam seks sa njima, naravno za dzabe, jer je to meni uzivanje. Jedno vece sam otisla sa ozenjenim muskarcem na neku zurku u diskoteci. Igrala sam oko njega i primetila da se on malo uspalio, odveo me je u wc, skinuo pantalone i rekao „Popusi mi ga malo kurvice moja“. To je mene uspalilo, iako ne volim kad me nazivaju kurvom, ali kao sto rekoh, volim dominantne muskarce.

Pusenje kurca u wc diskoteke

Krenula sam da mu ga pusim, ali njemu to pusenje nije bilo dovoljno. Krenuo je da me jebe u usta i da mi nabija njegovu debelu kurcinu do kraja.

Sex pornic u diskoteciIskreno ne znam gde je to stalo, ali bukvalno nisam mogla da disem. Krenuo je dize suknjicu sto imam i pokidao mi je tange sto sam nosila. Krenuo je da mi nabija prst u picku dok sam mu pusila. Uzivala sam u tome. Nakon toga me je nabio uza zid i krenuo da me jebe u moju vlaznu pickicu. Nabijao ga je do kraja, osecaj je bio izvanredan. Nakon toga je odlucio da me jebe u dupe. Nikada do sad nisam imala analni seks. Nabio mi ga je iznenada, a ja sam se u tom momentu presekla, osetila sam ogroman bol, ali on je krenuo divljacki da me jebe u dupe. Bukvalno me je sve bolelo. Napravio je malu pauzu gde je on drkao, posto sam ga namolila da se umijem. Uzasno su me noge bolele i nisam mogla normalno setati koliko me je jako izjebao. Nisam normalno ni zavrsila umivanje, nabio me je na umivaonik i nabio ga opet  u moje dupe. Nekoliko trenutaka kasnije ga je izvadio i svrsio po meni i samo otisao iz wc i ostavio me.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *