Sex i borova šuma

Ona, on i najbolje pušenje kurca u borovoj šumi

Predivna borova suma, netaknuta priroda ,ogromni borovi koji se pod vetrom njisu i pokazuju svoju starost. Ja  on i energija sexa koji sledi. Priroda koja pokazuje svoju moc, moze da daje toliko a u istom trenutku i da uzme. Miris borove sume se oseca u vazduhu i opija sva cula koja daju potpuni mir i harmoniju. U sred sume jedna divna mala kucica, u kojoj su Ivica i Marica dosli na jedan lep vikend, da pobegnu od gradske vreve i svih realnih stvari, zeleli su da se posvete sebi i svojoj prirodi. Zeleli su da s eprepuste erotici, ljubavi i najboljem sexu.

Pusenje kurca u sumi

Ivica i Marica u ljubavnoj erotskoj priči

Kucica koja je mamila sve uzdahe jer je odisala prirodom oko sebe. Marica je veselo cavrljala i bila nasmejana, zadirkivala je Ivicu i salila se salama, smehom i poklanjala osmeh Ivici. Kucica je bila samo za njih, zelenilo i vazduh su ih opijali i davali smisao njihovom begu samo za sebe. Ivica kao vredan i praktican covek, zna da treba imati drva i ogrejati kucicu u kojoj je zeleo da provede lepe trenutke sa Maricom, da vredno je uzeo sekiru i krenuo da sece drva ali nestasna Marica nije zelela da svoje zelje ostavi za kasnije, prisunjala se tiho iako je svakim korakom lisce suskalo i odavalo njene namere Ivica je sacekao i sa osmehom uhvatio, da ona ga je volela i zelela zeljno zato su i dosli da bi svoje zelje podelili i davali jedan drugome sve sto jedno bice u ljubavi zeli da da. Strasno ga je prekinula i obgrlila njegova ledja, lagano se spustala i skidala svaki komad odece, da sa najvecom strascu ga je zadovoljila i svakim dodirom je gledala njegovo lice koje je odavalo strast i nemoc nad njenim poljupcima, da svakim dodirom jezika on je osetio kako ga prolaze trnci i zeleo je jos, nije se zaustavljala samo je przala zadovoljstvo i gledala njegovo divno lice koje je pokazivalo svu strast koju u tom trenutku je osetio.

Obgrlio je rukama njenu glavu i doziveo vrhunac svog zadovoljstva krikom koji je dao slobodu u svakom pokretu. Da strast su podelili na pocetku i Marica ga je ostavila da nastavi sa poslom koji je bio nephodan za njihov boravak, slusala je zvuk svakog panja koji je rascepan i pozelela da mu iz zahvalnosti pripremi nesto lepo cime bi ga nahranila i pokazala svu svoju zelju da mu zadovolji i ispuni svaku fantaziju. Pevusila je i spremala njegovu omiljenu hranu sa toliko ljubavi, ali neocekivano je osetila njegove ruke na svojim nagim bokovima, da sve je stalo, njegov dodir koji je uvek pokazivao njabolju unutrasnju caroliju poriva koji je obuzeo celo njeno telo, osetila je nezno kako se poigrava sa njenim telom, osetila je istovremeno celo njegovo telo kako se priljubilo iza, sada je on nju ometao u radu nije mu zamerila, strastveni poljupci koji su podizali strast koja je oborila i da vodili su strasn ljubav na kuhinskom stolu, osetila je prodiranje sve dublje i dublje da bez pogovora je dala sebe i dozvolila da je strasno uzme, dala mu je celu sebe. Opet se cuo krik strasti dvoje ljudi koji su zeleli da se samo sjedine u svoj svojoj strasti koju su oboje osecali.

>> Ivica i Marica sex priča II deo

One thought on “Sex i borova šuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *