Bajke za odrasle sex u borovoj sumi

Sex vikend u borovoj šumi, jebeno tusiranje

Pogled koji je uputio Ivica Marici je bio pun nežnosti koji je govorio više od hiljadu reči, pogled koji svaka žena želi da dobije i znala je u tom trenutku da postoje samo jedan za drugog, uzvratila mu je i  poklonila  najlepši osmeh koji je govorio da postoji samo za njega. Želeli su da svoja naga tela nagrade čistoćom i laganim korakom otišli da kapima tople vode očiste jedan drugom telo od predhodne strasti, nezaboravnog sexa. Želela je da ga gleda dok voda klizi niz njegovo jako telo, svaki pokret njegove ruke  je podizao njenu strast, njegova muškost je budila njenu ženstvenost, voda koja je mazila i ljubila njegovo telo, je  mamila i nemo pozivala da im se pridruži. Marica  je kao vatra buktala i rasplamsavala se, želela je da kao voda klizi niz njegovo telo i nežno mu se pridružila i kao voda bila uz njega, igrala se svojim telom i privijala uz njega , prsti su klizili i dodirivali nežno, njegove mišiće, ispitivali deo po deo kao što voda nalazi svoj put tako su njene ruke bile mekane i klizile svuda po njegovom telu, osetila je  njegove snažne ruke, koje su je činile tako nemoćnom, osetila je kako vatra opet bukti, ne nije želela da se preda, zadirkivala ga je smejala se i kao dva ratnika svojim poljupcima i nežnim dodirima oni su se  borili, predavali i osvajali jedan drugog, voda je tekla niz njihova naga tela koja su svakim sinhronizovanim pokretom pokazivali da su jedno.

Sex bajka, seks pod tušem u šumi

Ljubav pod vodom, seks pod tušem

Njegova snažna želja da je savlada  i pobedi svojim snažnim oružijem, svojom željom, postao je grub, želeo je da je uzme i silovito  je okrenuo, svojim snažnim rukama je držao njene i prikovao i porobio, osetila je celo njegovo telo iza sebe, težinu strasti kojoj nije mogla da se ne preda, lagano je klizio rukama niz njena ledja i  uhvatio za bokove, svojim nagim telom pribio je iznova  uza zid, oboje su osećali mlaz tople vode i vrelu strast koja nije davala mir, već vulkan koji je iznova davao potres erupcije. Marica je bila ne moćna, pribijena njegovim nagim telom, osećala je hladnoću zida na svojim grudima, bradavice su se učvrstile i osećala je jezu duž čitavog tela, ali toplota vode i njegovog tela od pozadi je bila kao plamen koji je želela da oseti u svakom trenutku, molila je da je uzme, ne on se slatko igrao znao je da je ne moćna, da ima potpunu kontrolu čvrsto je držao za bok, drugom rukom je prodirao u njenu ženstvenost, ne nije želeo da se preda želeo je da je osvaja iznova i  da čuje njeno ječanje i molbu da je uzme. Voda  kao njegov  saveznik  je potpuno razoružao Maricu u njenoj divljoj strasti, želela ga je iznova osećajući njegove mokre i istovremeno vrele poljupce niz ledja. Vrat joj je obgrlio  rukom i  osetila je stisak drskosti  i poriv se pojačao .Vulkan koji je imao erupciju u njoj je buktao a on je željno prodirao i uzimao divlje i sve strasnije ,mokrim rukama je milovao njeno lice ,usne koje su bile otvorene i nežno jezikom skupljale kapi vode sa   usana, želela ga je u potpunosti kao vrtlog koji je spiralno uvlačio  u svoj vir i odnosio u naletu strasti i nemoći da bude svoja. Osetila je svaki njegov poriv i kao jedno telo sjedinili su se i osetili čistoću strasti, nisu želeli da stanu jer talas je bio sve jači u kome su se ispreplitali svojim telima i predali se u potpunosti u svom nagonu, dah su poklonili jedan drugom i postali jedno. Voda je i dalje tekla kao svedok te divne strasti koja je obojila kuću zvucima najčistije emocije sjedinjenja dve duše, dva tela  koja je postala deo prirode koja je bila svuda oko njih.

<< Prvi deo pusenje kurca u šumi

One thought on “Bajke za odrasle sex u borovoj sumi

  • July 10, 2016 at 12:14 pm
    Permalink

    BAs imas talenta za pisanje erotskih prica, realno lepe su i kvalitetne. Napisite jos koju svidja mi se ovaj soft sex sajt.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *