Seks u javnoj kuci

Seks u javnoj kuci

Moje ime je Srdjan, imam 21 godinu i zivim u Novom Sadu. Jednom prilikom otisao sam sa najboljim ortakom u Bec na 10 dana. Nisam ni razmisljao na sex u glavi su mi bili neki dosadni pornici i amaterski sex klipovi…Dok smo bili tamo trazili smo da pronadjemo neke devojke, ali nam to bas i nije uspevalo. Odlucili smo potraziti da li ima neka Javna kuca tu u blizini, posto smo bili pri parama, a bas smo bili zeljni seksa. Trazili smo po gradu i naisli na jednu. Usli smo unutra i raspitali se o ceni i o devojkama koje bismo mogli jebati. Tog dana smo otisli kuci posto smo bili preumorni od traganja, a i nismo poneli nesto previse para.

Prvi put sa kurvom

Otisli smo do naseg apartmana da se odmorimo. Sledeceg jutra smo se probudili obojica motivisani za seks, pa smo brze bolje krenuli tamo. Posto je cena bila 50 evra po satu i ortak i ja smo poneli po 100 i krenuli tamo. Kada smo stigli, ortak je izabrao jednu plavusu koja je bila mrsavija, ali imala je pristojne sise i lepu facu.

Jebanje kurve za pare

 

Ja sam ipak trazio jednu devojku koja je malo punija, jer su me takve devojke vise palile.

Posle nekoliko minuta sam je pronasao i uplatio dva sata sa njom. Bila je crnka, imala je grudi cetvorke i imala je veliku, ali zategnutu guzicu.

Platio sam devojku za sex

Otisao sam sa njom u sobu. Prvo smo se oboje istusirali, a ona je pod tusom krenula da mi ga pusi. Pusila je predivno. U zivotu mi niko tako nije pusio. Nakon sto smo zavrsili sa tusom, moja kurcina je pucala od velicine, odneo sam je na krevet i spustio. Rasirila je noge, dala mi kondom, a ja sam krenuo naskakati po njoj. Krenula je vristati, da bi me sto vise uspalila i da bih sto pre svrsio, posto je jedva cekala da joj svrsim u usta. Kada je bilo vreme da svrsim, skinuo sam kondom i svrsio po njenoj faci.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *