Trojka sa kurvom

Trojka sa napaljenom kurvom

Jedno vece, izasli smo drug i ja u jednu diskoteku u nasem gradu. Vece je bilo kao i svako drugo, pokusali smo biti sa par devojaka, ali podobijali korpe. Sastali smo se ispred, narucili po pivo i krenuli da igramo i odjednom dolazi jedna devojka koja je krenula flertovati sa nama. Izgledala je kao prava kurva, skoro skroz razgolicena, ali bila je lepa devojka. Imala je lepo lice, velike sise, ali se videlo po njoj da je previse izjebana. Igrala je i uhvatila nas obojicu za kurac.
Trojka sa kurvom sex

Drug i ja smo se pogledali i odlucili da je odvedemo da je izjebemo. Posto je moja kuca bila prazna, otisli smo tamo. Kada smo stigli, otisli smo do moje sobe i krenuli smo da je skidamo. Skinuli smo je skroz golu, a zatim smo izvadili kite. Krenula nam je pusiti, po glavicu, samo kako kurve znaju.

Sve kurve zive za pare i sex

Zatim smo krenuli da je jebemo u usta. Izgovarali smo „Pusi nam ga kurvo jedna“. Ona je pusila i uzivala je u tim komentarima. Zatim, drug je krenuo da je jebe dok je ona meni i dalje pusila. Drug je uzvikivao „Kurvo jedna, pa ova picka ti je skroz razmontirana, ni ne osecam da te jebem“. Zamenili smo se. Krenuo sam je jebati i posto je moj kurac bio malo siri od drugovog, meni je osecaj bio izvanredan. Uzivao sam u tom seksu. Nabijao sam joj do kraja, ali se ona nije nesto preterano cimala. Dao sam ideju drugu da je ja jebem u picku, a on ako zeli u dupe. Kada smo ih ubacili do kraja, ona je vrisnula, razbijali smo joj i picku i dupe. Kada smo osetili da cemo svrsiti, on joj je svrsio u dupe, a ja u usta. Nakon tog seksa ona nije mogla lepo hodati koliko smo je jako rasturili.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *